Visa större bild

Zombierock Svart

first_saleprice.value: 35920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
449 kr 499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Om en professor blir zombie? Jo, då kommer hen snabbt som ögat att söka reda på botemedlet innan hen förlorar medvetende. För när medvetandet gått förlorat så är man bortom egen räddning, såvida inte någon annan är vänlig nog att rädda en. Men det händer väldigt sällan att folk självmant går fram till en zombie.
Du vet att den där zombien en gång var professor genom att titta på kläderna. De flesta professorer bär vita rockar, men de som jobbar med zombies har svarta, för att zombierna ska ha svårare att se dem i mörkret, ifall de lyckas rymma.

Zombierock Svart inkluderar en trasad rock i svart, glest tyg som klär en zombie lika bra som en sko av glas klär Askungen. Den här rocken kommer få resten av din zombieoutfit att framhävas som ännu mer skräckinjagande.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28754 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle