Till toppen
Visa större bild

3D Pussel Harry Potter Hogwarts Express

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 27920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
349 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

När alla platta och tråkiga pussel är lagda, då är det dags för ett 3d-pussel, och vilket pussel kan då passa bättre än detta med motiv av Hogwarts Express? Detta pussel – som dessutom är i 3D – blir ett riktigt coolt pussel att lägga, antigen själv eller med en kompis! När det är färdigbyggt kommer du mötas av... HOGWARTS EXPRESS!

3D Pussel Harry Potter Hogwarts Express är ett döhäftigt pussel om 460+ pusselbitar. Pusslet är ett 3D-pussel vilket innebär att det byggs uppåt, och när allt är färdiglagt borde rena rama Hogwartsexpressen från Harry Potter-filmerna stå mitt framför dig. Detta är ett pussel för den verkliga pusselälskaren och det blir en klockren present till såväl dig själv som till den Harry Potter-älskande kompisen.

  • Antal bitar: 460+
  • 3D-pussel
  • Byggs uppåt
  • Mått färdigbyggt: 63 x 9 x 12,5 cm

Detta är en officiellt licensierad produkt.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen58247 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle