Till toppen
Startsida > Maskerad > Maskeraddräkter > Barndräkter > 50-tals Klänning Barn Maskeraddräkt
Visa större bild

50-tals Klänning Barn Maskeraddräkt

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Under femtiotalet hände mången spännande ting! Till exempel gick den första svenska charterresan till Mallorca och Elvis Presley släppte sitt allra första album och banade väg för en rad andra artister som ville vara som honom. Dessutom hade den svenska ekonomin en riktig uppsving, vilket resulterade i att det såldes en massa söta klänningar till nya, stolta ägare. Det kanske inte ditt barn bryr sig överdrivet mycket om, och det är ju inte så konstigt när det finns lekar att leka, en värld att utforska och kakor att mumsa på. Men en fin klänning är väl aldrig fel? Överraska lillan med den här sockersöta, delvis prickiga, rosa stassen! Den blir garanterat uppskattad!

50-tals Klänning Barn Maskeraddräkt inkluderar en klänning med en matchande scarf. Klänningen är A-formad med en prickig överdel med korta puffärmar som har insydda resårband i kanterna samt en krage. Kjoldelen är rosa med ett svart tryck föreställandes en pudel i koppel. Klänningen stängs i ryggen med hjälp av en dragkedja. Scarfen är rosa och av en enkel modell.

Hårband, glasögon, armband, tyllkjol, skor och strumpor ingår ej. Komplettera gärna med liknande för en look som på bilden.

Finns i storlekarna Small, Medium och Large.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Annika för 1 år sedan
  Fin
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Esther för 1 år sedan
  Den er rigtig sød. Billedet er meget vellignende.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28179 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle