Till toppen
Visa hela beskrivningen

ABBA

“You can dance, you can jive, having the time of your life. See that girl, watch that scene, diggin' the Dancing Queen” – ABBA.

Här har vi samlat peruker, maskeraddräkter och annat tillbehör du behöver för att bli kvällens Dancing Queen. ABBA var en svensk popgrupp aktiv under 70- och 80-talet. Trots att ABBA inte har varit aktiva sedan 1982 fortsätter de att sälja 2-4 miljoner exemplar av deras musik varje år. ABBA har sammanlagt sålt över 400 miljoner skivor med topp hits som ”Mamma Mia” och ”Dancing Queen”.

Ta festen till en helt annan nivå och lev dig in i rollen som en av medlemmarna i en av de mest framgångsrika musikexporter i Sveriges historia. Ring dina bästa vänner och festa loss som partyts discodrottningar och kungar. Vi har maskeraddräkter och peruker som representerar alla ABBA-medlemmar: Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad och Benny Andersson.

Maskeraddräkterna ger dig en härlig känsla av 70-tal och passar utmärkt till både Halloween- och temafesten. Ta med dig kompisarna och gå utklädd som 70-talets hetaste popgrupp. Glöm inte mikrofonen!

Filter

Visar 21 produkter
castle