Visa större bild

Kundbilder

Arnold Greyland Film Mask

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 27920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 15
selected_index: 0
349 kr 499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Arnold Schwarzenegger, vår tids största och mest framgångsrika bodybuilder som började sin karriär som grabb i Österrike. Arnold flyttade till USA som ungkarl för att fokusera på sitt kroppsbyggande, och lyckades vinna Mr Olympia hela sju gånger. När han var nöjd med byggandet, ja då fokuserade han på sin skådespelarkarriär, för att sedan gå över som guvernör i Kalifornien. Denna herre har gjort många stora ting, och visst är han väl värd att bli hedrad genom att bära hans ansikte på maskeradfesten? 

Arnold Greyland Film Mask är en otroligt häftig och realistisk latexmask som passar perfekt till maskerad- och halloweenfesten. Masken är otroligt detaljerad och det är omöjligt att missa att det är Mr Olympia du efterliknar! Masken sitter väldigt tight runt ditt ansikte och har hål för både ögon, näsa och mun så att du ska se var du ranglar fram i halloweennatten! Just denna mask, som med andra masker från Greyland Film håller så pass hög kvalitet att de används vid film- och teaterinspelningar runt om i världen. Gör maskeradfesten riktigt legendarisk.. med Arnold Schwarzenegger!

Tips: Känner du att masken sitter åt runt ögon/näsa/mun skär du enkelt större hål med hjälp av en nagelsax eller dylikt.

Fakta om Arnold Greyland Film Mask:
 • Material: Latex
 • Storlek: One Size (vuxenstorlek)
 • Tillverkare: Greyland Film
 • Otroligt realistisk och väldetaljerad
 • Masken är heltäckande, och går ner på hela halsen
 • Hål för ögon, näsa och mun
 • Allergisk mot latex/gummi? Vi avråder dig från att använda denna mask! 

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Raphael för 2 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48933 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle