Meny

Australisk Hatt med Tänder

99 kr

Välj variant:

Visa storleksguide
 • Örjan
  för 1 år sedan
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Eftersom jag har strl 60 frågade jag i chatten vilken cowboyhatt jag skulle välja och fick tips om den här. Dock var den för liten, mäter jag hatten så är den 58 cm i inneromkrets och dessutom för låg uppåt i hatten.
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Mathilda
  för 10 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Har litet huvud så den va fööör stor och väldigt plastig men sjukt cool detalj
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Catrin
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Jättebra kvalitet och supersnygg! Riktigt prisvärd!
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Som krokodiljägare har du ett oerhört stort ansvar att se till att ge en ordentlig show till eventuella åskådare när du ska fånga en krokodil mitt ute i vildmarken. Om du bara står där på land och knäpper av bössan så är det ju inte så himla coolt att vara just krokodiljägar. Det måste ju vara en sport att fånga vilddjuret. Så, stig ut i vattnet och vänta på att ditt offer kommer till dig. Kasta dig över de öppna käkarna och kläm till ordnetligt. I det läget är din chans att vinna inget annat än att du lyckas dränka krokodilen. Men lägg då på minnet att en krokodil kan hålla andan typ hur länge som helst tack vare att de kan sänka sin hjärtfrekvens ner till hur få slag som helst. Det är hur coolt som helst men också hur farligt som helst för dig som krokodilbrottare.

Australisk Hatt med Tänder är en klassisk stetsonhatt med ett rött krokodilskinnsliknande band med krokodiltänder i plast runtom ovanför brättet. Även ett snöre finns under hatten så att du enkelt kan lägga den på ryggen om du inte vill ha den på dig.

One size (vuxenstorlek).