avengers-hawkeye-deluxe-barn-maskeraddrakt1-1

Avengers Hawkeye Deluxe Barn Maskeraddräkt

299 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa storleksguide

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Är ungen din tokig i superhjältar och har lite svårt att bestämma sig för vilken av dem alla han eller hon ska klä ut sig till? Ingen fara, för här har vi det givna svaret! Iförd denna supercoola kreation förvandlas den lille till Hawkeye - mästerbågskytten från den nya Avengers Age of Ultron-filmen! Garanterat en uppskattad present och en perfekt outfit att bära på superhjältemaskeraden!

Avengers Hawkeye Deluxe Barn Maskeraddräkt inkluderar en långjacka med skjortbröst och ett par byxor. Jackan är tillverkad av ett mjukt och följsamt material, röda kanter och svartgrå, tryckta skuggpartier. Skjortbröstet knyts i ryggen, matchar jackan och har en liten krage. Byxorna går i samma färger och längst ned ser de ut som ett par stövlar och de dras utanpå bärarens skor eller strumpor på samma sätt som damasker används. Pilbågen ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna Small, Medium och Large.