Meny

Avhuggen Kvinna Prop

1 495 kr

Välj variant:

 • KARL GEORG
  för 11 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Såg faktiskt bra ut, väldigt kul prydnad till ett bra skräckrum eller Halloween dekoration.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Är pyttiga spindlar, mesiga kittlar med kokande insekter och oskyldiga häxor alldeles för snällt för dig? Vi förstår, du vill ha det värsta möjliga och då har vi den perfekta, supermakabra och motbjudande utsmyckningen för dig! Den här avhuggna stackaren består endast av en blodig överkropp med blottade inre organ samt ett huvud som är förvridet av plågor. En garanterat lyckad detalj som kommer att få gästerna att tappa andan av skräck!

Avhuggen Kvinna Prop är en halloweendekoration som ser ut som en avhuggen och blodig överkropp med synliga inre organ, ett vitt tygstycke över bröstet samt gula och blodiga tänder. Huvudet har utstickande tunga, ett öga som saknas och ett öga som tittar uppåt samt blont, långt hår. Dekorationen är tillverkad av gummi och textil. Den kan till exempel läggas på marken eller hängas upp som makabert halloweenpynt.

Längd: 77 cm.