Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Ballongbukett Happy St. Patrick's Day

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3409
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Det räcker inte bara med att lyssna på irländsk pubmusik på St Patrick's Day för att komma i rätt stämning. Det du också behöver är såklart denna awesome ballongbukett! Det fina i kråksången är att du får allt i ett praktiskt kit; både ballonger, snöre och ballongvikt. En riktigt härlig ballongdekoration som kommer bli en hit!

Ballongbukett Happy St. Patrick's Day kommer med en stor folieballong i form av ett grönt, skummande ölglas med texten "Happy St. Patrickäs Day!" samt flera runda folieballonger i grön, orange och vit. Medföljer gör ballongsnöre och ballongvikt. Ballongerna har självförslutande ventiler och håller upp till en vecka fylld med helium.

Ballongbukett Happy St. Patrick's Day består av:
  • 1 st folieballong á 80 cm föreställande en grönt ölglas
  • 7 st runda folieballonger i grön, vit och orange á 35 cm
  • 1 st rulle ballongsnöre
  • 1 st grön ballongvikt i folie

Glöm inte att köpa till helium!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen42608 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle