Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Ballonger Gratulerer med dagen

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 220
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Röda och blåa ballonger med festligt motiv med texten "Gratulerer med dagen!". Ett måste till födelsedagsfesten eller nationaldagsfirandet när du vill maxa den glada stämningen. För ballonger är en klassiker som alltid uppskattas hos både barn och vuxna, och är det någon som fyller år eller ska firas är dessa ballonger det perfekta valet att dekorera festen med.

Ballonger Gratulerer med Dagen är ballonger av hög kvalitet med festligt motiv och texten "Gratulerer med dagen!". De mäter uppblåsta ca 30 cm stora och kan fyllas med vanlig luft eller helium.

Det finns både röda och blåa ballonger i samtliga förpackningar.

Finns i 10-, 25-, 50- och 100-pack.

Mått: 25-30 cm Ø uppblåst.

Flygtid med helium: Upp till 6 timmar.

Vi rekommenderar att använda en ballongpump när du blåser upp dina latexballonger för att minska risken att de smäller i ansiktet.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Madeleine för 1 år sedan
    Roligt att kunna ha ballonger med Norsk text på när man firar sin "bursdag" i Sverige. Skulle önska att trycket var "upp och ner" då man hänger ballongerna i knoppen och slutar med att trycket kommer upp och ner.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen36891 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle