Visa större bild

Tillbehör

Ballonggirlang Baby Blå Metallic Stor

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 19920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 21
selected_index: 0
249 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Självklart ska man gå all in på en baby shower och fixa massa passande dekorationer för en maxad och mysig babyfeeling. Det kommer du tveklöst få med denna stora och fina BABY ballonggirlang i skimrande blå metallic! Perfekt om ni vet att det ligger en liten kille där inne i magen och väntar. Ballongerna passar även för att fira en nyfödd liten gosse.

Ballonggirlang Baby Blå Metallic Stor består av 4 stycken bokstavsballonger á ca 90 cm höga (uppblåsta) som tillsammans bildar ordet “BABY” i skimrande blått, vilket gör den riktigt effektfull.
Medföljer gör en rulle matchande ballongsnöre så du kan hänga upp ballongerna till en girlang. På ballongerna finns små öglor där du enkelt trär igenom ballongsnöret.
Eller köp till helium och ballongvikt om du vill att ballongerna ska sväva.

  • 4 st bokstavsballonger ingår som bildar “BABY”
  • Färg: Blå Metallic
  • Mått: ca 90 cm höga uppblåsta
  • Självförslutande ventiler
  • 20 meter blått ballongsnöre ingår
  • Köp till helium och ballongvikt om du vill att de ska sväva!
  • Flygtid med helium: ca en vecka
  • OBS! Om du fyller med vanlig luft: Du kan endast kan blåsa upp ballongerna med en vanlig manuell ballongpump eller en elektrisk, då den självförslutande ventilen sitter ett par centimeter in i öppningen (om du har starka lungor och är uthållig kan du blåsa upp ballongen själv om du sticker in ett sugrör i ventilen)

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen71614 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle