Till toppen
Visa större bild

Ballonggirlang Vita Rosor

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ska du överraska flick- eller pojkvännen på alla hjärtans dag? Är redan hjärtballongerna inhandlade? Glöm då för guds skull inte ballongsvansarna, de kommer göra hela överraskningen oslagbar! Svansen är superenkel att fästa i ballongens underdel och de passar lika bra till alla hjärtans dag som till födelsedagsfesten!

Ballonggirlang Vita Rosor levereras styckvis och innehåller en svans på 175 cm du enkelt fäster på ballongens underdel eller på väggen om du så önskar det. Ballongsvansen har motiv av vita vackra rosor med ljusgröna blad och kommer garanterat uppskattas!

  • Material: Plast
  • Mått: 175 cm
  • Antal: 1-pack
  • Färg: Vit/Ljusgrön
  • Notera att ballong inte medföljer

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51766 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle