ballongstall-for-bord-1

Ballongställ för Bord

399 kr

Välj variant:

 • Elaine
  för 5 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 9 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

1

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.
? Hur bred är bågen?
Hej Lena! Det beror på hur brett själva bordet är då man själv kan välja bredd på denna. Minsta mått är 170 cm mellan fästena.

Frågor & svar

1
? Hur bred är bågen?
Hej Lena! Det beror på hur brett själva bordet är då man själv kan välja bredd på denna. Minsta mått är 170 cm mellan fästena.

Produktbeskrivning

Ballonger bör det finnas många av, oavsett vad det är för högtid eller festlig tillställning. Ballonger behöver inte heller bara vara några vanliga ballonger som bara hänger där, det finns mängder av sätt att bli kreativ på och göra installationer av dessa vackra dekorationer. Ett både snyggt och roligt sätt att skapa något nytt på är med hjälp av ett ballongställ.

Ballongställ för Bord fästes vid valfritt bord och används sedan för att fästa en massa ballonger runt. När arrangemanget är klart får du en effektfull dekoration som också blir en fröjd för ögat.

Du behöver ca 50 st latexballonger á 30 cm för att fylla hela bågen.