Visa större bild

Banderoll St Patricks Day

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Att få fira högtider är väl bland det bästa som finns och för denna högtid kan vi tacka Irland som ger oss ytterligare en dag i firandets tecken. Denna dag innebär inte endast att fira och uppmärksamma Irlands skyddshelgon. Man ska dessutom klä sig i det sköna gröna, och den som inte gör det har tillåtelse att bli nypt! Och glöm för guds skull inte att pynta väggarna med denna banderoll för att maximera firandet. 

Banderoll St Patrick's day är en grön banderoll tillverkad av polyester som har metallringar i varje hörn för att förenkla upphängningen. Motivet på banderollen är en söt filur med en irländsk flagga i den ena handen och en öl i den andra, precis som det ska vara! 
Mått: 74 x 220 cm. 

Säljes styckvis.


Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen43542 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle