Visa större bild

Belladot Vibrator Barbro

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Vi vet alla hur skönt vibrationer på klitoris är, och hur bra det känns med stimuli på g-punkten, men vet du hur fantastiskt det känns att uppleva båda känslorna samtidigt? Nu har du din chans att få uppleva det på daglig basis! Denna rabbit-vibrator är kraftfull och intensiv, och med 7 vibrationsprogram finns det utrymme att hitta exakt det du gillar.

Belladot Vibrator Barbro är en rabbit-vibrator som stimulerar klitoris och g-punkt samtidigt. Den har två motorer och intensiv vibration, som kan anpassas med hjälp av 7 olika vibrationsprogram. Den styrs enkelt med ett knapptryck. Vibratorn har en silkeslen känsla och är tillverkad av silikon, så vattenbaserat glidmedel rekommenderas. Den är vattentät och kan därmed användas i dusch samt enkelt rengöras. Mäter ca 12,5 cm lång och ca 3 cm i diameter. Kräver 2 AAA-batterier, medföljer ej. Tygpåse för förvaring medföljer.

  • 7 vibrationsprogram
  • Vattentät
  • Material: Silikon
  • Mått: Ca 12,5 x 3 cm
  • Kräver 2 x AAA-batteri, medföljer ej
  • Tygpåse medföljer

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen67882 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle