vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
blodigt-ninjasvard-1

Blodigt Ninjasvärd

99,90 kr

Ni har spejat och spanat i flera dagar nu, allt för att invänta rätt tillfälle för att rädda Kejsarens drottning, Prinsessan av Kumamoto. Hon är tronarvinge och landets framtida regent, därför är hon nu kidnappad av ligister för att de ska kunna utpressa kejsaren och vinna striden som pågått mellan rebellerna och kejsaren under flera års tid. Det är din uppgift som kejsarens Ninja att frita henne.
Du smyger närmare fönstret där ni lokaliserat prinsessan och ser att hon plötsligt har flyttats ifrån platsen, utan att ni har märkt något. Skandal! Allt du kan se är tomma flaskor med starkdryck och ett blodigt svärd fastsatt i väggen där prinsessan satt fastbunden.

Blodigt Ninjasvärd är en utmärkt detalj till din samuraj- eller ninja-kostym. Allt du behöver göra är att se allmänt mystisk ut i din samurajkostym och det här svärdet talar för sig själv. Blodet på svärdet är flytande och hela bladet och handtaget fungerar som behållare. Med andra ord så ser blodet helt färskt ut, och om du håller svärdet upprätt, med bladet uppåt, så rinner allt blod ner i skaftet och svärdet ser ut att inte ha blivit nedblodat. Svinga det sedan i luften ett par gånger så rinner blodet åter ner och svärdet ser blodigt och läskigt ut. Du är ingen man muckar gräl med.

Mått: 74 cm inkl. skaft.
Art.nr 28728-1

Omdömen

2

Frågor & svar

0

Taggar