Till toppen
Visa större bild

Blodtörstig Zombie Mask

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 77
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Här har vi en otroligt detaljerad (och läskig) halloweenmask som får dig att se ut som en hemsk blodtörstig zombie. Masken påminner också litegranna om en karaktär ur Sagan om Ringen-filmerna. Masken har dessutom ett bröststycke vilket gör att det inte finns någon skarv vid din egna hals.

Blodtörstig Zombie Mask är en otroligt läskig och välgjord halloweenmask som föreställer en blodtörstig zombie. Masken är tillverkad i latex, är heltäckande och har en bröstplatta vilket gör att ingen skarv finns. Masken har hål för ögon och näsa. Matcha gärna med en riktigt häftig klädsel och du blir garanterat läskigast på halloweenfesten!

  • Material: Latex
  • Storlek: One size vuxen
  • Inkl. mask med bröstplatta
  • Heltäckande
  • Notera att kläder på bild ej medföljer

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen58419 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle