Visa större bild

Blombladskonfetti i Jutepåse

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 36
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Dessa konfetti är lika vackra, unika och naturliga som er kärlek, så självklart ska de medverka på erat bröllop! Vare sig det är som del av bordsdukningen, slängs i luften över brudparets huvuden eller får dekorera sänghalmen på kvällskvisten så kommer de bidra till en magisk nivå av romantik. 

Blombladskonfetti i Jutepåse är konfetti bestående av riktiga blomblad i en jutepåse. Eftersom bladen är naturliga kan de variera i färg, de går från mörk- till mellanrosa. Påsen är återanvändningsbar och eftersom konfettin är naturlig är produkten snäll mot naturen. Påsen mäter ca 4 x 8 cm och produkten väger totalt ca 20 g.

  • Material: Blomblad, jute
  • Mått: Ca 4 x 8 cm
  • Vikt: Ca 20 g
  • 1 påse inkluderas

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen67262 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle