Till toppen
Visa större bild

Boba Fett Maskeraddräkt Budget

first_saleprice.value: 35920
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
449 kr 699 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Klä dig som den omtalade, skoningslösa prisjägaren Bobba Fett från legendariska Star Wars! Denna flashiga maskeraddräkt har tryck av alla Bobbas viktiga stridstillbehör och på ena axeln hänger den karaktäristiska manteln. Ge bort den som present till Star Wars-nörd-kompisen, bär den på maskeradfesten eller gör som karaktären ifråga och bär den hela tiden! Trivs man med en look så bör man köra på den!

Boba Fett Maskeraddräkt Budget inkluderar en one piece och en ansiktsmask som går i grått, grönt, gult, svart, rött och vitt. One piecen är av en rymlig modell och är slät med tryckta detaljer som ser ut som Boba Fetts tillbehör. På ena axeln sitter en mörkgrön mantel fastsydd. Plagget knyts i nacken och är delvis öppet i ryggen varför en t-shirt eller ett linne under rekommenderas. Ansiktsmasken ser ut som framdelen på en hjäm och är tillverkad av tunn plast med påmålade detaljer. Den har ett rökfärgat visir som går att se igenom och ett stretchigt band som träs över huvudet. Skor ingår ej.

Finns i storlek One size (vuxen, rymlig modell).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28131 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle