Till toppen
Visa större bild

Bodysuit Svart

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 43
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Hur gör de när de klär ut sig till skuggor? De är ju proffs! Och här står du med handflatorna i vädret och begriper inte alls vad du ska ta dig till för att lyckas med samma bedrift. Men om du lyssnar noga nu så ska du se att allting löser sig ändå. Köp den här dräkten så är saken biff. Det är omöjligt att skilja på dig och din skugga om du har den här på dig! Eller ja, det är riktigt svårt i alla fall... om man är blind.

Bodysuit Svart är en tight helkropppsdräkt som täcker din kropp från tårna och ända upp till axlarna och handlederna. Den här dräkten är perfekt som bas till en annars väldigt lättklädd dräkt som behöver en mörk bas. Eller om du helt enkelt bara vill klä ut dig till en prima ballerina så går det också bra.

Finns i storlek: Medium, Large och X-Large.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Håvard för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen34631 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle