bojbar-silverorm-2
bojbar-silverorm-3
bojbar-silverorm-1

Böjbar Silverorm

99 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Beatric
  för 4 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Jag måste säga att jag inte blev helt imponerad av denna. Den ser mycket bättre ut på bilden, dessutom är huvudet inte böjbart. Den ser dock häftig ut men man ser på långa vägar att den är en fejkorm gjord av tyg. 7-åringen hemma blev dock väldigt förtjust i denna och hade ormen runt armen på två sekunder Så hennes lycka gjorde att betyget slingrade sig upp ett steg.
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Jonas
  för 5 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Ögonen och tungan ser lite väl plastiga ut, och ormen borde egentligen ha en extra decimeter eller så för att verkligen tillåta en att vira den runt saker på ett snyggt sätt. Kroppen ser dock bra ut och den böjer sig precis som beskrivet.
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Theres
  för 3 år sedan
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Lyckades inte alls att få den att sitta runt armen, annars helt ok i utseende
  1 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Tänk vad mycket roligare maskeraddräkten blir tillsammans med de rätta accessoarerna! Den här silvriga och tjusiga ormen går att bära tillsammans med en rad olika utstyrslar. Dessutom är den böjlig, vilket gör att den går att forma efter till exempel en arm, en hals eller ett huvud. Givetvis funkar den lika bra att använda som läskig halloweendekoration.

Böjbar Silverorm är en accessoar och dekoration i form av en lång, silvrig orm med blå och svarta inslag samt röd tunga och röda diamantögon. Ormen är tillverkad av textil med ett inre av böjbart material och den går lätt att anpassa efter till exempel en arm eller en möbel.

Längd: 80 cm.