Till toppen
Visa större bild

Bordsduk Spiderman Team

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 5520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
69 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Att barn dräller och spiller är något man som förälder får acceptera, men samtidigt finns det ett enkelt knep för att undvika att det ska gå en på nerverna. Det är att använda sig av en rolig bordsduk som skyddar bordsytan från smuts och fettfläckar. Det här är en bordsduk för barn som älskar Spiderman.

Bordsduk Spiderman Team är en plastduk med motiv av superhjälten Spiderman. Bordsduken är av ett transparent plastmaterial och kan användas i vardagen eller när det är dags för kalas. Den är lätt att torka av och tvätta.

Bordsduk
Mått: 120 x 180 cm
Material: Plast
Motiv: Spiderman

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Alexandra för 1 år sedan
    Jättefin. Ett bra köp!!!
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47586 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle