Visa större bild

Byggare Vilma Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 23920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
299 kr 499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Alla vet att bakom varje framgångsrik man står en grön och slemmig alien som styr mannens hjärna så att jorden utvecklas exakt så som rymdvarelserna vill. Och bakom varje framgångsrik kvinna står samma alien och ser till så att saker blir gjorda. Finns där ingen alien som styr så är det kanske rent av så enkelt som att mannen och kvinnan i fråga faktiskt står bakom sin egen awesomeness.

Byggare Vilma Maskeraddräkt inkluderar en jumpsuit med kort ben föreställandes ett par blå hängselshorts med en fastsydd röd- och gulrutig skjorta samt ett brunt fastsytt bälte med verktyg av plast. Även en gul hjälm ingår. Skor ingår ej.

Finns i storlek: Small, Medium och Large.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30963 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle