Till toppen
Visa större bild

Chili Klaus Carolina Reaper

(3 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 17767,857142857
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 22
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Chili Klaus, eller Claus Pilgaard som han egentligen heter är en dansk musiker och komiker född 1965 i Tjørring, Danmark. Claus är mest känd för sitt TV-program "Chilismagning" där han bjuder in kändisar från hela världen att äta chillipeppar med honom. Som en skadeglad människa man är så tycker man att det är superroligt att se folk lida av sin dumhet, vilket resulterade i tittarrekord gång på gång för programmet.

Claus tog vara på denna "möjlighet" och skapade ett helt eget brand vid just namnet "Chili Klaus" där superstarka dipper, chips, choklader, såser, snackboxes och mycket mer säljs till våghalsiga människor som dig och mig. Claus använder sig av en egen skala vid namn "Vindstyrka" vilket generellt betyder att ju högre siffra, desto starkare! Redan efter Vindstyrka 5 börjar det bränna till riktigt ordentligt i smaklökarna.

Chili Klaus Carolina Reaper är en förbannat stark krydda som innehåller 100% Carolina Reaper-chilli. Kryddan ligger på nivå 15 av 15 i vindstyrka-skalan, vilket betyder att denna krydda är den starkaste kryddan i hela världen. Totalt sett motsvarar kryddans hetta 2,2 miljoner scoville och är så pass stark att den har världsrekord hos Guinness!

Denna "delikatess" kan du tillsätta i maten, men också använda som prank på brorsan eller bjuda vännerna dina på. Kryddan levereras i  en elegant glasburk försluten med plast. Denna krydda från Chili Klaus garanterar extrem hetta som skall hanteras med en väldig försiktighet. Var noga med att tvätta händerna innan du gnuggar dig i ögonen och håll kryddan borta från barn och känsliga människor.

NOTERA att förtärelse av Carolina Reaper-chilli kan upplevas rent av obehagligt och jobbigt för dig som känslig. Blir hettan oumbärlig rekommenderar vi dig att skölja munnen med mejeriprodukter eller dylikt, inte vatten! Men du kan vara lugn, hettan övergår till normalt efter ett tag!

Säljs styckvis i glasburk och innehåller 26 gram Carolina Reaper-peppar.

Ingredienser: 100% Carolina Reaper-chilli. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (3)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Anna för 6 månader sedan
  Kanon
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Carl för 1 månad sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Christer för 6 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen55482 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle