Till toppen
Startsida > Maskerad > Masker > Djurmasker > Chimpman Greyland Film Mask
Visa större bild

Chimpman Greyland Film Mask

first_saleprice.value: 27920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 15
selected_index: 0
349 kr 499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

En Chimpman, ja det är varken en människa eller en schimpans.. det är någonting mitt i mellan skulle vi säga! En schimpans som lever i ett vilt tillstånd sägs väga upp mot 49 kilo, kan bli upp till 93 cm lång, och får genomsnittligen 32 tänder.. inte så imponerande va? Människan kan räcka sig till en vikt på ett halvt ton, en längd på en bra bit över två meter och har ca 28 tänder. Därför är den bästa lösningen Mr Chimpman här.. det blir liksom en lagom blandning mellan bägge parter! 

Chimpman Greyland Film Mask är en otroligt häftig mask från latextillverkaren Greyland Film. Masken efterliknar en kombo mellan människa och schimpans där stora kännetäcken är öron, den utåtputande munnen och de små ögonen. Masken är hudfärgad kombinerat med ljusbrun och mörkbrun färg. Masken sitter relativt tight runt ansiktet och har hål för ögon, näsa och mun. Just denna mask, som med andra masker från Greyland Film håller så pass hög kvalitet att de används vid film- och teaterinspelningar världen över. Se till att matcha med en supercool dräkt, och du är redo för att vara Mr Chimpman! 

Tips: Känner du att masken sitter åt runt ögon/näsa/mun skär du enkelt större hål med hjälp av en nagelsax eller dylikt.

Fakta om Chimpman Greyland Film Mask:
  • Material: Latex
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)
  • Tillverkare: Greyland Film
  • Otroligt realistisk och väldetaljerad
  • Masken är heltäckande, och går ner under käkarna
  • Hål för ögon, näsa och mun
  • Allergisk mot latex/gummi? Vi avråder dig från att använda denna mask!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48963 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle