Till toppen
Visa större bild

Cocktailset 3-delat

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Dags att agera hemmabartender när du hostar sommarfest? Detta är ett perfekt starterkit för dig som tänkt servera lite gotta till festkompisarna. Detta set passar perfekt för både erfarna och nybörjare och innehåller en jigg, en trämuddler samt ett snyggt cocktailglas med lock och ett tryck på glaset som lyder: "Let's have cocktails tonight" vilket ni ska ha också!

Cocktailset 3-delat är ett bartenderset för dig som tänkt servera lite drinkar i solen. I paketet ingår en snygg cocktailshaker av glas med lock och en text som lyder: "Let's have cocktails tonight," en trämuddler för pressande av exempel frukter, och en jigg du mäter halten vuxendricka som ska in i mixen. Supersommar det kommer bli va?

Shakern/glaset rymmer totalt 800 ml.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46299 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle