cointreau-chokladkaka-likor-1

Cointreau Chokladkaka Likör

79 kr

art.nr 48748-1
Tyvärr är denna produkt tillfälligt slutsåld.
Cointreau, ett svårt namn att uttala, men bär på en smak som man kan förknippa med guld! Cointreau är en fransk likör med smak av apelsin, som är gjord av pomerans. Tillverkaren grundades 1849 i Rue Saint-Aubin i Angers där deras stora mål var att kunna leverera världen en likör med en nytänkande och lite fräschare likör. Nu finns denna härlighet tillsammans med äkta choklad för att avnjutas! 

Cointreau Chokladkaka Likör är en chokladkaka fullspeckad med Cointreau-likör. När du tar en tugga känner du först den härliga chokladsmaken tillsammans med en lite krispig känsla, därefter när du kommer till själva "källan" möter chokladen den härliga likören som sammanställer smaken till fullo. Man kan säga att det är apelsinchoklad, fast för vuxna munnar. 

Säljs styckvis med totalt 10 bitar, och innehåller hela 100 gram.

Ej lämplig för minderåriga!

Ingredienser: Socker, kakaomassa, kakaosmör, Cointreau (8%), helmjölkspulver, skummjölkspulver, smörfett, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljextrakt. Kakaohalt: min 37%. Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, pekannötter, valnötter, cashewnötter, pistagenötter, ägg och gluten. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Näringsdeklaration

Omdömen

12

Frågor & svar

0

Taggar