Till toppen
Visa större bild

Dark Arts Ritual Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
399 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Denna övernaturliga maskeraddräkt med en lång, svart mantel med huva och dekorationer i olika mönster och symboler är riktigt otäck. Sätt den på dig när du vill skrämmas på halloween. Vem vet vilken svart magi som kan utföras med en maskeraddräkt som denna!

Dark Arts Ritual Maskeraddräkt innehåller en dräkt, en mantel med en huva och ett bälte. Dräkten är dekorerad med mönster och bilder framtill och på huvan. Den är tillverkad i polyester och finns i en storlek. Skorna och sminket på bilden ingår inte.

Säljs styckvis och finns i One size.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Jonas för 1 år sedan
    Snygg! Med smink och linser blir den kanon. Lite varm, kanske och på gränsen till tight, men det går ju att ordna genom att banta. Haha. Synd att den inte finns i fler storlekar.
    1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46772 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle