dekorationsbollar-vitglitter-1
dekorationsbollar-vitglitter-2

Dekorationsbollar Vit/Glitter

69 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Hanne
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Blir perfekt som dekor på festbordet
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Tänk dig ett vinterlandskap med glittrande vit snö, visst är det vackert? Och precis så vackra är dessa tjusiga dekorationsbollarna - snövita och alldeles glittrande! De blir en fantastisk juldekoration tillsammans med levande ljus och kanske en julblomma i ett fönster eller på ett bord, men dekorationsbollarna kan även användas på egen hand som en vacker bordsdekoration. Det blir en stämningshöjande detalj på en bröllopsfest, ett nyårsparty eller ett födelsedagskalas!

Dekorationsbollar Vit/Glitter inkluderar tio stycken vita och glittriga dekorationsbollar. Bollarna är tillverkade i polypropylen och de är 3, 4 och 6 cm stora.

Säljs i 10-pack.