dekorationssnore-silver-med-led-1
dekorationssnore-silver-med-led-2

Dekorationssnöre Silver med LED

49 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Jette
  för 4 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Tycker du det är svårt att skapa en fin dukning? Med detta dekorationssnöre i silver med LED kommer du på en sekund att kunna förvandla det tråkiga bordet till en riktig finrestaurang! Bandet har integrerad belysning i form av små LED-lampor, dessa hänger samman genom en ståltråd. Du kan alltså böja till snöret som du vill ha det, eller exempelvis knyta en rosett.

Dekorationssnöre Silver med LED är 150 centimeter långt och 5 centimeter brett. Lamporna lyser med hjälp av två stycken 2030-batterier, dessa medföljer när du beställer dekorationssnöret. Materialet är polyester och tyget ser skimrande ut.

Dekorationssnöre silver med led säljs styckvis. Bruksanvisning medföljer.