diamantkaraff-med-glas-1
diamantkaraff-med-glas-2
diamantkaraff-med-glas-3
diamantkaraff-med-glas-4

Diamantkaraff med Glas

559 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Åsa
  för 3 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Fantastiskt snabb leverans. Mycket väl embalerat. Diamantkaraffen med glas ska bli en födelsedagspresent. Mycket nöjd med varan
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Har du en exklusiv whisky i hemmabaren ska den väl få serveras som den förtjänar: Med klass och stil. Det fixar detta eleganta och lyxiga karaffset med råge.

Diamantkaraff med Glas är ett exklusivt karaffset tillverkat av kristallklart och fint glasmaterial. Karaffen är diamantformad och kommer med lufttät glaskork. I setet medföljer två matchande whiskyglas i diamantliknande utförande, i lutande design som gör de extra eleganta. Stället är tillverkat av trä för en gedigen känsla. Perfekt som exklusiv julklapp eller present till whiskyfantasten.

 • Inkl. Diamantkaraff med glaskork, två glas och ställ av trä
 • Av kristallklart glas
 • Lyxigt och exklusivt
 • Matchande lutande whiskyglas i diamantform
 • Karaffen rymmer 850 ml
 • Mått: 33 x 14 x 23 cm