disco-kostym-gron-maskeraddrakt-1

Disco Kostym Grön Maskeraddräkt

499,90 kr

Discomannen är här och han är klädd för dans och fest hela natten lång! Imponera på hela dansgolvet när du svänger omkring i denna störtsköna, klargröna outfit. Komplettera med ett par snygga platåskor och ett par coola brillor om du vill ta outfiten ett steg längre.

Disco Kostym Grön Maskeraddräkt inkluderar en kostymöverdel och ett par byxor. Både kostymöverdelen och byxorna går i en klargrön nyans. Överdelen är rak och rymlig. Den har en stor krage, en silverfärgad knapp och 2st dekorationsfickor i form av lock på framsidan. Inuti finns en fastsydd västframdel med 2st små, silverfärgade knappar. Byxorna är av en enkel, vid modell med en resår i midjan och utsvängda ben. Skjortan, glasögonen och skorna ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna Small, Medium och Large.

Detta är en Wilbers Karnaval™ produkt. Wilbers är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.
Art.nr 33386

Storleksguide

Omdömen

3

Frågor & svar

0

Taggar