Visa större bild

Disney Frost/Frozen Memory

first_saleprice.value: 7920
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr 199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Utmana ditt minne tillsammans med alla populära Frost-karaktärer med Disney Frost/Frozen Memory. Memory är ett tidlöst och roligt typ av spel som både barn och vuxna uppskattar. Och om Memoryt består av olika härliga Frost-motiv kommer det bli ännu roligare att spela, speciellt om barnen har Anna, Elsa eller någon annan Frost-karaktär som favorit!

Lägg ut alla kort upp och ned på bordet och börja med att vända upp två kort. Har de samma motiv parar du ihop dem och lägger åt sidan och fortsätter. Vänder du två olika kort går turen över till motspelaren (och försök komma ihåg var de ligger!). När alla korten är ihopparade ska ni räkna hur många par ni har, och den som har flest vinner!

Fakta om Disney Frost/Frozen Memory:
  • Antal spelare: 2-8
  • Antal kort: 72 (dvs 36 par)
  • Ålder: 4+

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen43709 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle