Visa större bild

Dödskallespöke Prop

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
299 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Har svärföräldrarna bokat in en hel helg av övernattning hos er? Funderar du på hur du ska få iväg dem en dag tidigare? Vi har lösningen! Häng upp det här sjukt läskiga skelettet i övernattningsrummet och invänta flykten från svärsonen. Moahahaaa!!

Dödskallespöke Prop är en autentisk halloweendekoration i form av ett skeletts skalle och händer med svart kappa och kedja runt halsen som tyder på att den arma stackaren blev hängd till döds. Ovanpå huvudet finns en öggla för enkel upphängning.

Mått: 150 cm.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen25835 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle