Till toppen
Visa större bild

Donatello Second Skin Maskeraddräkt

(3 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Visa upp din sköldpaddefigur med denna supersnygga Donatellodräkt! Dräkten är stretchig och följsam och den inkluderar roliga accessoarer så som skal, bälte, armbågsskydd och knäskydd. Donatello är den mest kvicktänkta av de charmiga Ninja Turtlesarna och han klär väldigt bra i lila!

Donatello Second Skin Maskeraddräkt inkluderar en helkroppsdräkt, ett skal, ett bälte, 2st armbågsskydd samt 2st knäskydd. Dräkten är tillverkad av ett stretchigt och följsamt material. Den är klargrön med Donatellos ansikte tryckt på huvudet och ett brunt skalparti på magen. Skalet är mörkgrönt och det fästes på ryggen med hjälp av 2st diskreta band som du trär över axlarna. Bältet är brunt och har ett svart och gult märke med bokstaven D i mitten. Armbågs- och knäskydden är lila och lätt stoppade. De fästes med hjälp av matchande band.

Finns i storlekarna Medium, Large och X-Large.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (3)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Mathias för 1 år sedan
  Kul dräkt men alldeles för liten i storleken. Tog XL och den var för kort i benen för min tjej som är 170cm och mig gick den inte på alls som är 184
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Jimmy för 2 år sedan
  Näst intill omöjligt att se något när du har på dräkten så kommer köra med nerdragen huva. Körde large som storlek, sitter rätt tajt och är på gränsen (175cm).
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Gitte för 2 veckor sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30757 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle