Till toppen
Startsida > Bartillbehör > Drinktillbehör > Drinkdekoration Blinkande
Visa större bild

Drinkdekoration Blinkande

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 25
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Bjud kompisen på en drink med denna roliga skylt. Skylten har en snygg retrodesign med en papegoja och texten "Drink me" och lampor som blinkar. En perfekt present!

Drinkdekoration Blinkande innehåller en skylt som ser ut som en neonskylt som lyses upp med LED-dioder som blinkar i följd. Detta ger ett mycket realistiskt intryck. På baksidan finns en knapp – tryck på knappen så blinkar skylten en stund och stänger sedan av sig själv. Batterier och bruksanvisning följer med. Batterierna är utbytbara. Måttet på skylten är 8,2 x 9,5 x 2 cm stor.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Terese för 6 månader sedan
    Trodde den var trasig först. Hade tagit bort skyddsplasten vid batterierna men det ville ändå inte funka. Skruvade loss och satte i batterierna igen två gånger innan den ville komma igång... Fin när den funkade. Olika upphängning följde med, silikonring till flaskhals och flärp till att haka fast.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen52088 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle