Visa större bild

Elak Häxa Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

På ett mycket enkelt sätt kan du träda in i rollen som den elakaste av häxor! Låt din mörka sida komma fram! Maskeraddräkten är en vacker lång klänning med en uppseendeväckande krage. Denna
fantastiska klänning består av en vackert blå snörad framsida, dramatiska draperingar på ärmarna och ett silvrigt kedjeband runt midjan. Dessutom ingår också den ikoniska huvudbonaden! Finns i
storlek: Small, Medium, Large

Taggar

OMDÖMEN (9)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Ann-Mari för 6 år sedan
  Överlag tyckte jag klänningen var bra och skön att ha på sig och helt okej i storleken,nästan lite åt det stora hållet om man inte är allt för stor över bysten. Huvudbonaden gick resoren sönder i men gick att laga med säkerhetsnålar och den stora "pärlan" i pannan losnade efter ett tag.
  8 av 8 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Sofi för 2 år sedan
  Snygg på. Lite väl urringad men det går att lösa. Bytte ut det blå bandet fram till grön/guld & det vart så mycket snyggare.
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Frida för 5 år sedan
  Jag är mycket nöjd! Klänningen var skön och följer kroppen fint. Kragen skiftar läckert i guld och turkos, lite beroende på hur ljuset faller. Kragen var lite klämd i paketet, men slätade ut sig när jag lät den ligga i press några timmar. Jag har ganska liten byst så jag la till två hyskor i V-ringningen så jag kunde snöra de turkosa banden lite högre. Blev snyggt!
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen19755 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle