Meny

Elak Nallebjörn Brun Mask

149 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Niklas
  för 6 år sedan
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Den var väldigt plastig och oskön att ha på sig! Sen såg man inte ut ur den och svår och andas i
  13 av 15 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Rebecca Evelina
  för 4 år sedan
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Jag beställde en brun men fick en grå.
  4 av 5 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Johan
  för 4 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Helt suverän, maskerna har kommit betydligt längre i utvecklingen sen jag hade tomte mask sist, den här kan jag nog ha större delen av kvällen utan några större problem.
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

När Lasse var barn och skulle fylla fyra år, fick han en gåva av sin far. En fin present, när han fyllde fyra år, som han sen så länge hade kvar.
Vad Lasse däremot inte tänkte på var att när han lämnade bort stackars Fredriksson till second handbutiken så drogs Fredriksson ner i ett bittert fördärv av sorgen, och ju fler år som gick desto mer ondskefull blev denna annars så söta lilla teddybjörn.
Vad du än gör, om du hittar en söt liten teddybjörn på secondhandbutiken, köp den inte! På natten kommer den att förvandlas till en stor och otäck skräckbjörn med huggtänder och klor. Fredrikssons nos är inte längre av garn, om vi säger så.

Elak Nallebjörn Brun Mask är en huvudmask av fuskpäls som täcker ansiktet. Masken ser ut som en teddybjörn med huggtänder. Den här masken är perfekt för dig som vill visa ditt barn att monstret under sängen egentligen bara är du.

One size (vuxenstorlek).