Visa större bild

Eleonora Greyland Film Mask

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 18
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Halloween, ja det är dagen hälften av befolkningen är livrädda, och resterande hälft rålyckliga! Att vi har växt upp med häxor, spöken och zombies är ingen nyhet, men visst börjar det bli liiite uttjatat för oss maskeradentusiaster? Men med den här masken från Greyland Film kan vi göra halloween great again!

Eleonora Greyland Film Mask är en otroligt välgjord latexmask från latexgudarna Greyland Film. Masken är väldigt detaljerad, kvalitativ och rent av läskig. Masken är rynkig med starka drag, flintskallig och har lagomt hängiga ögon. Masken sitter tight runt ditt ansikte och har hål för ögon, näsa och mun så att du ska kunna sprida skräck obehindrat! Just denna mask, som med andra masker från Greyland Film håller så pass hög kvalitet att de används vid film- och teaterinspelningar världen över. Vill du lyckas till 100% med din outfit? Matcha med en riktigt galen dräkt, och du är mer än redo för halloween!

Tips: Känner du att masken sitter åt runt ögon/näsa/mun skär du enkelt större hål med hjälp av en nagelsax eller dylikt.

Fakta om Eleonora Greyland Film Mask:
 • Material: Latex
 • Storlek: One Size (vuxenstorlek)
 • Tillverkare: Greyland Film
 • Otroligt realistisk och väldetaljerad
 • Masken är heltäckande, och går ner på halsen
 • Hål för ögon, näsa och mun
 • Sminkvänlig
 • Allergisk mot latex/gummi? Vi avråder dig från att använda denna mask!

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (1)

Frågor & Svar

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.
 • Hej! Jag undrade gällande Eleonora Grekland Film masken, jag vet att den är one size och att den är till för vuxna men hur skulle du tro passformen skulle vara på ett barn i snart 12 års åldern ändå? Undrar bara :)
  Svar: Hej Theo! Tyvärr tror jag att den kommer bli lite för stor på någon som inte är vuxen.
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48938 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle