Till toppen
Startsida > Maskerad > Masker > Kändismasker > Elvis Greyland Film Mask
Visa större bild

Elvis Greyland Film Mask

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 25
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Känner du också att du är född i fel årtionde? 50-talets musik är i särklass den mest levande musikstilen än i dag och kända namn som finns med där är bland annat The King eller som han också heter, Elvis Presley! Nu kan du glida in på maskeradfesten som en riktig 50-talsking med hjälp av denna mask! Glöm inte skinnjackan och mikrofonen bara!

Elvis Greyland Film Mask är en högkvalitativ och snygg latexmask från Greyland Film som specialiserar sig i realistiska masker som är handskulpterade och gjutna i latex. Masken sitter som en vante runt ansiktet och kvaliteten är så pass hög att du säller kommer behöva ta av dig masken under kvällens gång. Denna Elvismask har hål för ögon/näsa/mun så att du ska kunna dricka med sugrör, andas bra och prata utan komplikationer. När du sedan glider in på festen kommer du både kallas för "The king" och "The king of Mask!"

Tips: Känner du att masken sitter tight runt ögon/näsa/mun skär du enkelt lite större hål med hjälp av en nagelsax eller dylikt.

Fakta om Elvis Greyland Film Mask:
  • Material: Latex
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)
  • Efterliknar Elvis Presley
  • Är du allergisk mot gummi/latex? Vi avråder dig från att använda denna mask! 

Notera
: Modellen använder latex runt halskanten på masken för ett mer realistiskt utseende!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46275 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle