Visa större bild

Tillbehör

Enhörning Barn Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 18
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Visa storleksguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Alla söta varelser och vackra blommor i Sagolandet håller sakta på att vakna till liv, efter en rofylld natt. Du kan höra älvornas morgonsång, jättarnas knorrande magar medan de tillagar sin enorma frukost och småfolkets stojande bakom stubbar och stenar. Du reser dig upp från din bädd bredvid lägerelden och ska precis till att samla in ny ved när du skymtar något rosaskimrande en bit bort i skogen. Du gnuggar sömnen ur ögonen för att se bättre och nu kan du skåda den klart och tydligt. Den fagraste och mäktigaste varelsen av dem alla - Enhörningen! Eftersom den är skygg gömmer den sig vanligtvis, men den verkar gilla dig och kommer därför närmre. Den är vit och rosa med bruna, vackra ögon.  Hornet och vingarna skimrar i rosa och svansen är mysigt fluffig. Aldrig ska du glömma denna sällsynta upplevelse! 

Enhörning Barn Maskeraddräkt inkluderar en one piece samt en huva tillverkad av plysch. One piecen är vit med ett rosa bröstparti samt rosa "hovar" som sätts över bärarens händer och fötter med hjälp av vita, elastiska band. Bröstpartiet har en rosa dragkedja. På baksidan av dräkten sitter ett par rosa, skimrande vingar samt en lurvig svans. Huvan har formen av ett stoppat enhörningshuvud med bruna ögon och ett rosaskimrande horn som är dekorerat med svarta sömmar i en snurrform nerifrån och upp. Huvan har en resåröppning för bärarens ansikte och stängs enkelt under hakan med hjälp av kardborreband.

Storlek: One size (barn).

Taggar

OMDÖMEN (7)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Katarina för 3 år sedan
  Satt lite hårt under hakan. Anats jätte fin!
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Birgitta för 5 år sedan
  Mitt barnbarn älskade denna dräkt. Bra material.
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Marie för 1 vecka sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28213 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle