Visa större bild

Fidget Spinner Aluminium

(3 omdömen)
first_saleprice.value: 5520
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 105
selected_index: 0
69 kr 149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Det är inte alls ovanligt att exempelvis klicka på en penna när man pratar inför folk, löser korsord eller väntar på sin tur i kön. Det är vanligare än man tror det är ett tecken på att du lider av en åkomma som heter spinnerlöshet. Helt enkelt avsaknad av en Fidget Spinner.

Det är som sagt ingenting ovanligt, men om du väntar för länge med att åtgärda problemet så kan konsekvenserna bli stora. Din lärare kanske blir irriterad för att du hela tiden pillar på sakerna på bänken, de andra i kön tror att du ska råna banken för att du är så nervös och pennan som du ska skriva i korsordstidningen med går sönder så att du inte kan färdigställa korsordet.
Du ser, hela världens framtid hänger på den här lilla manicken.

Fidget Spinner Aluminium är tillverkad i aluminium ochbestår av en trearmad platt figur med rundade kanter och fyra stycken kullager. Det mittersta kullagret är skyddat med metallcaps så att du får ett bra och stadigt grepp om din Fidget Spinner. Gör tricks, fördriv tiden och håll fingrarna sysselsatta med hjälp av den här supersmarta leksaken.

Fidget spinner metall finns i fem olika färger: blå, rosa, guld, svart och silver. Spinnern levereras i en snygg silverfärgad metallask med skyddande material på insidan och ett fönster så att du alltid kan se din nya spinner, oavsett om den vilar för natten eller ej.

Mått: 72 mm. Vikt: 60,8 g.

Taggar

OMDÖMEN (3)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Teresa för 3 år sedan
  Gängade ur sig lite för lätt!!
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Maria för 7 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen37414 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle