Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Figurballonger Krom Grön

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 131
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Visst, ballonger i all ära! Men tänk dig att du ska bjuda in till dunderfest och det är inga vanliga ballonger som hänger i taket, utan du har tagit fram dina ballongknytarskills och har radat upp allt från hundar till sköldpaddor i ballongform. Tänk vad impade alla festdeltagare kommer bli? En Kromgrön hund som står på bordet? Wow! 

Figurballonger Krom Grön är ett gäng supersnygga figurballonger som kan knytas ihop till allt din fantasi kan bjuda på. Om du är osäker på hur man knyter så kan du alltid Youtuba fram en bra guide! 

Fakta om Figurballonger Krom Grön:
  • Storlek: 5 x 150 cm
  • Färg: Krom Grön
  • Antal: 10-pack
  • Fyllning: Helium / Luft
  • Matrial: 100% latex som är nedbrytningsbar


Vi rekommenderar att använda en ballongpump när du blåser upp dina latexballonger för att minska risken att de smäller i ansiktet.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen45133 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle