Visa större bild

Tillbehör

Figurballonger Krom Rosa

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Att knyta exotiska djur av ballonger kan väl ändå inte vara så svårt? Åtminstonde ser det inte svårt ut. Men vem vet, lyckas du få in känslan har du garanterat extraknäck på alla sorters barnkalas. Man kan alltid kolla in lite tutorials om det skulle gå åt pipan!

Figurballonger Krom Rosa är ett gäng figurballonger som är anpassade för att vikas och knytas till valfria objekt, till exempel ett lejon, en häst eller en dvärg! Ballongerna har en kromyta vilket gör den väldigt lyxig. Är man bäst ska man ha de bästa grejerna! 

Fakta om Figurballonger Krom Rosa:
  • Storlek: 5 x 150 cm
  • Färg: Kromrosa
  • Fylls med helium / luft
  • Material: 100% latex som är biologiskt nedbrytande
  • Säljs som 100-pack

Vi rekommenderar att använda en ballongpump när du blåser upp dina latexballonger för att minska risken att de smäller i ansiktet.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen45135 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle