Visa större bild

Finn Barn Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Star Wars, Star Wars, Star Wars. Har man väl fattat tycke för de spännande och fullkomligt fantastiska filmerna är det svårt att sluta prata om dem, speciellt om man är liten och sprallig! Varför inte göra slag i saken och förvandla ditt barn till självaste Finn? Då blir det säkerligen mer lek än prat och han eller hon har någonting att bära på nästa maskeradkalas.

Finn Barn Maskeraddräkt inkluderar en mjuk och skön jumpsuit med tryck som ger en 3D-effekt. Jumpsuiten ser ut som ett par grå byxor med mörka skuggdetaljer, en militärgrön tröja och en brun jacka som har tryckta, fina detaljer. Skor ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

  • Finns i storlekarna: Medium och Large.
  • Inkluderar: En jumpsuit och en ansiktsmask.
  • Material: 100% Polyester.

Detta är en officiellt licensierad Star Wars™ produkt.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29192 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle