Visa större bild

Flagga Nordirland

first_saleprice.value: 1520
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 41
selected_index: 0
19 kr 49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Detta pyttelilla land i den brittiska övärlden gör inte så mycket väsen av sig men har ett och annat att skryta med i historeböckerna. Bland annat kommer flera kända personer härifrån såsom Liam Neeson, Van Morrison och dessutom så byggde man i huvudstaden Belfast världens då största kryssningsfartyg som dessutom var osänkbart, vi känner henne vid namnet Titanic. Hon sjönk visserligen men Nordirländarna är ändå stolta över att hon byggdes där.


Flagga Nordirland är ca 155x90 cm och är endast avsedd för dekoration. Den är tillverkad i polyester och har två metallringar i hörnen på ena kortsidan för enkel upphängning.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Carsten för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen26847 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle