Till toppen
Visa större bild

Flaskpropp Enhörning LED

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Det är fredag och det är dags att poppa den där flaskan med bubbel som har legat i kylen och väntat hela veckan. POFFFFF!! Korken flyger iväg all världens väg och ni tar ett varsitt glas av det goda. MEN, helt plötsligt blir ni spontana och vill traska ner på stan istället. Vad gör ni? För ni kan ju inte hälla ut det som är kvar i flaskan och det rycker alldeles för mycket i dansnerverna för att kunna stanna hemma.

Svaret är ganska enkelt. Införskaffa en flaskpropp som håller drycken fräsch och det är ju dessutom en stor bonus att den är stylad med en skimrande enhörning som skiftar färg.

Flaskpropp enhörning LED kommer med LED-belysning och kan användas till såväl Pommacflaskor som rödvinsflaskor. Batterier ingår.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen44172 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle