Visa större bild

Tillbehör

Flygande Väckarklocka

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 100
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

När du redan har testat att lägga dig tidigare på kvällen, ha alarmet på högsta volym och låta rumskompisen hälla kallt vatten över dig på morgonen men du kan fortfarande inte ta dig ur sängen, då är det här lösningen som du har letat efter! När propellern svävar iväg så gör din sömnighet likaså, och du kommer ha piggnat till rejält efter att du jagat den flygande väckarklockan runt sovrummet. 

Flygande Väckarklocka är en väckarklocka med propeller som flyger iväg när alarmet startar. För att stänga av alarmet måste du sätta tillbaka propellerna, så du blir tvungen att gå ur sängen och vakna till innan larmet stängs av. Larmet har en digital klocka och snooze-funktion. Kräver 4 x AA-batterier som ej medföljer. Tillverkad av plast, mäter ca 15,2 x 15,2 x 12,7 cm. Säljs styckvis. 

  • Mått: Ca 15,2 x 15,2 x 12,7 cm
  • Material: Plast
  • Säljs styckvis
  • Kräver 4 x AA-batterier, medföljer ej
  • Bruksanvisning medföljer

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen72962 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle