Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Flygvärdinna Deluxe Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 27920
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
349 kr 699 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Men far och flyg! En totalt hänförande dräkt á la flygvärdinna som tveklöst kommer skapa massa luftgropar på maskeradfesten.

Flygvärdinna Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en stretchig, mörkblå klänning med skimrande, smala guldband läckert dekorerad på klänningen. Ingår gör även ett fastsytt, matchande bälte samt en röd scarf. Sist men inte minst medföljer en matchande hatt.

  • Finns i storlek: Small, Medium och Large
  • Inkluderar: Klänning med fastsatt bälte, scarf och hatt
  • Material: 100% polyester

Handskar och skor ingår ej.

Tillverkaren rekommenderar att gå upp i storlek om du tvekar mellan två storlekar.

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39627 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle