Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Folieballong Avengers Sköld

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2941
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Captain America från superhjältarna Avengers har en cool sköld som han använder när han slåss med sina fiender. Den här ballongen ser precis ut som Captain Americas sköld. Perfekt dekoration till ett barnkalas med superhjältetema!

Folieballong Avengers Sköld inkluderar en rund folieballong som ser ut som Captain Americas sköld från Avengers. Ballongen är randig i vitt, rött och blått med en vit stjärna i mitten. Ballongen är ca 71 x 71 cm stor och den kan fyllas med luft eller helium. Flygtid med helium är upp till en vecka. Ballongen rymmer ungefär lika mycket helium som 4 stycken vanliga latexballonger á 25-30 cm.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Helena för 10 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54353 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle